https://sprinx.com/

Přichází fiewo 2.0: Nový dashboard vám usnadní práci

Aplikace fiewo 2.0

Aplikace fiewo 2.0 je tady a přináší řadu užitečných změn, které vám usnadní každodenní práci. Kromě nového vzhledu a drobných oprav jsme přidali hlavní novinku – dashboard. Nový dashboard vám poskytne týdenní přehled plánovaných zakázek a statistiku jejich průběhu i přehled o vytíženosti jednotlivých techniků. Díky fiewo 2.0 budete mít nyní jasnou kontrolu nad vším, co je potřeba za týden zvládnout.

1. Nový a přehlednější design

Aplikaci jsme oblékli do nového kabátu, který ji dělá ještě přehlednější a modernější. Nyní se budete ve fiewo lépe orientovat díky jednoduššímu a intuitivnějšímu rozhraní. Nový design je dalším krokem k vytvoření aplikace, která bude dokonale odpovídat vašim potřebám. Budeme rádi za vaši zpětnou vazbu, abychom mohli fiewo dál zlepšovat a pomáhat vám dělat vaši práci ještě lépe a rychleji.

2. Zcela nový dashboard

To nejdůležitější, co fiewo 2.0 přináší, je nový dashboard, který zlepší organizaci vaší práce a poskytne jasný přehled o všech vašich aktivitách:

  • Technici na dashboardu uvidí pouze svoje úkoly – hotové, naplánované i fakturované. Tento přehled jim pomůže soustředit se na hlavní úkoly a mít rychlý přístup k potřebným informacím, aby mohli reagovat na problémy a případně informovat o zpoždění.
  • Manažeři a dispečeři získají komplexní přehled o týdenní práci celého týmu. Uvidí rozložení úloh a vytíženost jednotlivých pracovníků, což jim umožní lépe rozdělovat práci a reagovat na potřeby týmu. Vše je zobrazeno v přehledné formě, která zajišťuje rychlou orientaci a efektivní plánování.

3. Opravy a optimalizace funkcí

Vyladili jsme i několik chybiček, aby aplikace běžela ještě spolehlivěji a vše fungovalo přesně tak, jak má. Díky těmto vylepšením bude používání aplikace plynulejší a obejde se bez zbytečných komplikací. Naším cílem je, abyste se mohli plně soustředit na svou práci a nemuseli se zabývat technickými problémy.

Připravte se na fiewo 2.0

Aplikace fiewo 2.0 přináší řadu vylepšení, která usnadní každodenní úkoly a zjednoduší organizaci práce. S novým dashboardem získáte přehled o všem důležitém, což vám pomůže efektivněji plánovat i reagovat na změny.

Rádi vám ukážeme, jak může fiewo 2.0 usnadnit práci i vašemu týmu. A pokud už fiewo používáte, uvítáme jakékoli podněty k tomu, co se vám líbí, co by šlo zlepšit nebo kde vidíte prostor pro změny. Vaše zpětná vazba nám pomáhá reagovat na vaše potřeby a dělat fiewo stále lepší.

Jan Vítů, Produktový manager, jan.vitu@sprinx.com

www.fiewo.com